Jäsenyyden maksaminen
Tilaajataso

You have selected the SUPERUPEE membership level.

Superupee kuukausitilaaja.

The price for membership is 9.90€ per Month.

Tilitiedot Onko sinulla jo tili? Kirjaudu sisään täältä
JÄTÄ TYHJÄKSI
Maksutiedot Maksuvälineenä käyvät Visa, Mastercard, American Express ja Discover
/
(what's this?)
Käyttöehtosopimus
Palvelun sisältö:
Superupee Oy:llä on oikeus muuttaa milloin tahansa muuttaa palveluidensa valikoimaa, toimintaa, sisältöä ja saatavuutta. Eri päätelaitteilla käytettäväksi tarjottu palvelu voi sisällöltään ja toiminnoiltaan poiketa toisistaan.
 Palvelun käyttö:
Käyttäjä sitoutuu käyttämään Superupee palveluita vain henkilökohtaiseen käyttöön ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin.

Käyttäjä on henkilökohtaisesti vastuussa Superupeen palveluiden käytöstä ja sekä viesteistään ja tekemistään toimenpiteistä Superupeen sosiaalisen median piirissä tai palvelusivustolla. Palveluiden käyttäjän tulee käyttää palveluita ehtojen, voimassa olevan sääntelyn ja hyvän tavan mukaisesti. Suoerupee pitää muun muassa seuraavia asioita sääntöjen rikkomisena:

  • laittoman, haitallisen tai herjaavan sisällön levittäminen tai lähettäminen;
  • hakkerointi, krakkerointi tai väärän tai turmeltuneen ohjelmiston levittäminen;
  • Superupeen tekijänoikeutta tai muita immateriaalioikeuksia loukkaavan tiedon tai materiaalin lähettäminen;
  • Palveluiden hyväksikäyttö tavalla, joka rikkoo näitä käyttöehtoja tai mitä tahansa soveltuvaa lakia tai määräystä;
  • muiden käyttäjien, henkilöiden, henkilöryhmien tai oikeushenkilöiden uhkaaminen, kiusaaminen, ahdistelu, vainoaminen tai häirintä;
  • tekeytyminen toiseksi henkilöksi;
  • muiden käyttäjien salasanojen tai käyttäjätilitietojen käyttäminen tai käytön yrittäminen;
  • viruksia tai turmeltunutta tietoa sisältävien tiedostojen lähettäminen.

Mikäli Superupee Oy harkintansa mukaisesti katsoo, että käyttäjä on rikkonut näitä ehtoja ja/tai käyttänyt palveluita mihin tahansa laittomaan tai muutoin kiellettyyn tarkoitukseen, Superupee Oy voi oman harkintansa mukaan ja ilman minkäänlaista vastuuta käyttäjää kohtaan estää käyttäjän pääsy Jäsensivustolle rajoittamattomaksi ajaksi tai poistaa käyttäjän Käyttäjätunnuksen.

Samassa taloudessa asuvilla tulee olla omat tunnukset eli jäsenyys voimassa.
Palveluiden käyttäjän tulee olla täysi-ikäinen eli 18-vuotias.
Käyttöehtojen muutokset:
Superupee Oy pitää oikeuden muuttaa näitä ehtoja oman harkintansa mukaisesti. Kulloinkin voimassa olevat ehdot ilmoitetaan Superupee.fi käyttöehdoissa. Jatkamalla Superupee jäsenyyden käyttöä käyttäjän katsotaan hyväksyneen kulloinkin päivitetyt ehdot.
Superupee treenien toteuttaminen on jäsenen omalla vastuulla. Superupee ei vastaa vahingoista/ tapaturmista. Jäsenten tulee itse huolehtia harjoittelua varten tarpeellisiksi katsomansa tapaturma- ja muu mahdollinen vakuutusturvan järjestämisestä.
Jäsenyyden irtisanominen:
Jäsenellä on kuukauden irtisanomisaika. Eli irtisanominen tulee tapahtua kuluvan kuukauden aikana ja jäseneltä veloitetaan seuraavan kuukauden maksu. Eli esim jos irtisanominen tapahtuu 15.4.2017, niin veloitus tapahtuu vielä 1.5.2017 jolloin jäsenyys on voimassa 31.5 asti
Jos jäsen loukkaantuu tapaturman sattuessa ja se vaikuttaa liikkumiskykyyn niin jäsenyys on mahdollista peruuttaa lääkärintodistusta vastaan siitä päivästä alkaen kun todistus on päivätty ilman kk-irtisanomisaikaa.
Tyytyväisyystakuu:
Tyytyväisyystakuu on 7 päivää. Jos käyttäjä ei ole tyytyväinen Superupee Oy: palveluihin niin jäsenyyden voi peruuttaa halutessaan ilman kk-irtisanomisaikaa. Vaatii kirjallisen palautteen riikka@superupee.fi.